Zoek
Sluit dit zoekvak.

Topseizoen vaandelteams handbalvereniging Apollo: heren 1 kampioen

Topseizoen vaandelteams handbalvereniging Apollo: heren 1 kampioen
Foto: Reza Karimidouna

Na het sensationele kampioenschap van het dames vaandelteam van Apollo werd zaterdagavond ook het heren vaandelteam kampioen.

Met een 20-29 overwinning op Achilles en de verliespartij van naaste concurrentie werden de heren 1 van Apollo de terechte kampioen in de hoofdklasse HS-B. Na eerder dit jaar gestunt te hebben in de bekercompetitie, is dit kampioenschap een terechte beloning voor de mannen van Erwin Vos en Frank Salens.

De heren van Apollo zijn al enkele jaren bezig met een opmars richting de bovenste regionen van de handbalcompetities en laten wekelijks met aantrekkelijk aanvallend handbal het toegestroomde publiek genieten. Vanaf volgend seizoen dus te bewonderen in de 2e divisie, alwaar de opmars voort gezet dient te worden.

Voor handbalvereniging Apollo betekent dit dat beide vaandelteams van de vereniging dit jaar het kampioenschap hebben behaald. Voor een vereniging bestaande uit vrijwilligers is dit een unieke prestatie wat maar aangeeft wat voor een prachtige vereniging handbalvereniging Apollo eigenlijk is.

Komende zaterdag om 20:30 uur staat er in sporthal de Landing de volgende wedstrijd van heren 1 op het programma. Cabooter Group/Handbal Venlo mag in deze “kampioenswedstrijd” als tegenstander fungeren. Handbalvereniging Apollo zal na deze wedstrijd de heren op gepaste wijze het kampioensteam in het zonnetje zetten. Je bent van harte welkom om de kersverse kampioenen aan te moedigen en te feliciteren.

Neem dan contact met ons.