Vrijwilligerspenning sfeervol uitgereikt aan Flip Spooren

_ns_1855
Foto:

Op zaterdag 15 februari 2020 reikte burgemeester Hans Gaillard de Vrijwilligerspenning uit aan Flip Spooren tijdens de vierde zittingsavond.

De Vrijwilligerspenning wordt elk jaar toegekend als blijk van waardering. Zowel inwoners als niet-inwoners, die zich op enig terrein van het maatschappelijk leven belangeloos verdienstelijk hebben gemaakt voor de Son en Breugelse gemeenschap komen in aanmerking. Flip Spooren (35 jaar) is al ruim vijftien jaar op diverse terreinen actief als vrijwilliger.

Kindervakantieweek Breugel

Van 2004 tot 2019 was Flip Spooren actief bij de Kindervakantieweek Breugel. Eerst als leiding van een groepje kinderen, later als lid van de werkgroep die zorgt voor sponsoren, het bedenken van thema’s, het koken voor de leiding en het begeleiden van de kinderen die leiding hebben over basisschoolkinderen.

Carnavalsvereniging De Krutjesrapers

Flip Spooren is bij de Krutjerapers actief sinds 2003. Van 2003 tot 2018 zat hij in de Raad van Elf. Vanaf 2007 tot nu is hij lid van de commissie die de jaarlijkse Creadag voor basisschoolleerlingen van groep 6 t/m 8 organiseert. Sinds 2010 zet hij zich in voor de Carnavalskrant. Hij is betrokken bij het werven van sponsoren, de opmaak van de krant, het schrijven van teksten voor de krant en het regelen van de bezorging. Sinds 2016 is hij hoofdredacteur van de krant. Vanaf 2018 is hij bestuurslid van de carnavalsvereniging.

Oase / De Dommelsoppers

Flip Spooren was tevens actief bij de Jeugdcarnavalsvereniging De Dommelsoppers van Oase. Hij was Jeugdprins in 2002. En van 2009 tot 2012 was hij secretaris van de vereniging.

Post article

Post article