Zoek
Sluit dit zoekvak.

Warme blues van Eva Almagor bij Lazy Sonnie Afternoon

Foto: Lazy Sonnie Afternoon

De lente is op komst dus bij Lazy Sonnie Afternoon deze eerste zondag in maart de warme bluesy stem van Eva Almagor. Met vooraf een vleugje Sonse pop en soul door Kevin Bachus en Susan Kranen.

Eva Almagor

Maak je klaar voor de ‘southern soul’ van Eva Almagor en band. Met haar warme bluesy stem neemt deze Nederlands-Israëlische zangeres en liedjesschrijfster je mee in haar verhalen. Al jaren brengt Eva in eigen beheer muziek uit. Live shows bij 3FM, Radio1, 2, 6 en 5, Oerol, maar ook voorprogramma’s voor De Dijk, Krystl & Dany Lademacher’s Wild Romance en JJ Grey & Mofro (VS) en eigen festival ‘Dig In Deep’ passeerde de revue. Na vier singles vond in 2016 de release van haar debuutalbum ‘Against The Grain’ plaats die ze in samenwerking met haar band en producer en engineer Werner Pensaert (Douwe Bob, K’s Choice, U2 en vele anderen) maakte. Het album werd ontvangen met lovende kritieken. Eva en haar muzikanten brengen frisse vintage vibes waarbij de invloed van hun muzikale helden nederig voelbaar is.

Kevin Bachus en Susan Kranen

Zangeres Susan Kranen en gitarist Kevin Bachus, beiden woonachtig in Son, brengen als duo akoestische pop en soul. Eigentijdse bewerkingen van songs van vrouwelijke songwriters die hun mannetje hebben weten te staan in de popgeschiedenis, zoals Amy Whinehouse, Janis Joplin, Alanis Morissette, Pink en Anouk.

Met volle overtuiging, passie en beleving worden alle nummers vertolkt, intiem en dynamisch. Het duo kleedt alle songs uit, met de focus op de essentie en het verhaal van het lied: de songs staan centraal.

Aanvang/toegang

  • Lazy Sonnie Afternoon begint om 15:30 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur.
  • De zaal is vanaf 15:00 uur open. De toegang is gratis maar na het optreden vraagt de organisatie om een vrijwillige bijdrage in de hoed. Zonder jullie gift zijn deze unieke optredens niet mogelijk.
  • De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Website

Kijk op de website www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/of meld je aan voor de nieuwsbrief. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op de website aanmelden.