Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wordt 2018 jouw jaar? Meld je aan voor de Afval Challenge

Schrijf je nu in voor de Afval Challenge
Foto: Pixabay CC0

Wordt 2018 jouw jaar waarin je eindelijk je overgewicht kwijt raakt en naar een gezondere levensstijl overgaat? Meld je dan nu aan voor de Afval Challenge.

Ons Son en Breugel en SonSport Active Center hebben wederom de handen ineen geslagen om samen met jou de uitdaging aan te gaan, na het succes van de Afvalrace in 2016 en de Afval Challenge in 2017. Tijdens de race viel de hele groep in totaal honderden kilo’s af na vele uurtjes zweten en afzien, maar ook veel lol. De race heeft niet alleen de levens van de deelnemers veranderd, maar ook vriendschappen voor het leven gemaakt.

Dit jaar doen we het weer even iets anders. De persoonlijke begeleiding door SonSport, de voedingsadviezen van Puur In Balans en de leuke activiteiten blijven, maar dit jaar gaan we nog even iets verder. Het traject loopt dit jaar een heel jaar, waarbij je van het intensieve begin begeleidt wordt tot een volledig zelfstandige gezonde levensstijl aan het einde. De precieze invulling blijft nog even geheim, maar de Afval Challenge staat garant voor:

  • een jaar lang begeleiding door een personal coach;
  • voedingsadvies op maat door een voedingsconsulente;
  • aangepaste lessen toegespitst op de Afval Challenge;
  • leuke lezingen over lifestyle en personal health;
  • periodieke metingen om je vooruitgang inzichtelijk te maken;
  • 100% resultaat.

Schrijf je dan nu in voor de Afval Challenge 2017. We starten al op 8 januari en inschrijving sluit op 5 januari. Let wel op: vol is vol.

[gravityform id=”14″ title=”true” description=”true”]