Zaterdag gemengd topklasse HTC Son tennis landskampioen

Zaterdag gemengd topklasse HTS Son tennis landskampioen
Foto: Ruud van der Heijden

In het weekend van 23 en 24 juni heeft tennisvereniging LTC Groeneveen in Santpoort de landskampioenschappen georganiseerd voor alle kampioenen uit de hoogste klasse (topklasse) zaterdag.

Op zaterdag mochten Mark Pluk, Kristel Sanders, Kristel van der Heijden en Luuk Stroink van HTC Son tennis aantreden voor de halve finales tegen TC Seven Aeren uit Zevenaar. De halve finale werd met overtuigende uitslagen gewonnen: 4-1. Door deze overwinning mochten ze de volgende dag de finale spelen.

Op zondag moesten ze aantreden tegen ‘T Stort uit Amersfoort. Na de singelpartijen bleef het spannend. Kristel van de Heijden heeft de singel gewonnen en Luuk Stroink heeft de singel nipt verloren. Na de singels wordt de gemend dubbel gespeeld. Kristel Sanders en Mark pluk wonnen met overtuigende cijfers. Tussenstand 2-1.

Het landskampioenschap moest in de dubbels beslist worden. Beide dubbels gingen gelijk op en bleven tot het einde spannend. Uiteindelijk werden beiden dubbels gewonnen en werd HTC Son tennis overtuigend Nederlands kampioen met 4-1. Het kampioenschap werd meegevierd door de vele meegereisde HTC supporters.

Post article

Post article