Dorpsbelang draagt Eef van Turnhout voor als vervangend wethouder

Dorpsbelang draagt Eef van Turnhout voor als vervangend wethouder
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

Dorpsbelang ziet in gemeenteraadslid Eef van Turnhout de ideale vervanger van de voortijdig vertrekkende wethouder Robert Visser.

Via een persbericht heeft Dorpsbelang bekend gemaakt Eef van Turnhout voor te dragen als vervangend wethouder. Met het voortijdige vertrek van wethouder Robert Visser zal raadslid Eef van Turnhout (mits gekozen) zijn portefeuilles overnemen tot aan de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. “Eef van Turnhout kent de bestuurlijke processen en is al in belangrijke mate ingevoerd in de dossiers die Robert Visser beheert”, zegt fractievoorzitter Elly Brocken namens de gehele fractie.

De gemeenteraad kan stemmen op de voorgedragen kandidaat. Indien een meerderheid van de gemeenteraad voor de benoeming is, zal de kandidaat benoemd worden tot wethouder.

Dorpsbelang meldt ook dat Eef van Turnhout geen aanspraak zal maken op de wachtgeldregeling, waarvan enkele gemeenteraadsleden al te kennen hadden gegeven hier bezwaar op te hebben na ophef over de riante regeling voor enkele maanden werk.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play

Post article

Post article