Zoek
Sluit dit zoekvak.

Grote reünie de Regenboog op 2 april

de regenboog reünie
Foto: Reünie OBS de Regenboog Breugel

Noteer maar vast in je agenda: 2 april reünie van openbare basisschool de Regenboog.

Initiatiefnemer Christiaan den Dekker, oud directeur van de basisschool in Breugel, riep eerder op om eigen reünies te organiseren. Christiaan is toch met een klein groepje oud-leerlingen en andere betrokkenen begonnen aan een grote reünie.

De samenkomst van oud-leerlingen, -leraren en mensen die op een andere manier betrokken zijn geweest met de Regenboog vindt plaats op zaterdag 2 april. Het evenement is de afsluiter van een feestweek voor de Regenboog ter ere van het 40-jarige bestaan van de basisschool. Het hoofdprogramma start rond 19:00 uur, waarna er feestelijkheden en diverse activiteiten gedurende de avond plaats zullen vinden. De avond wordt om 23:00 uur afgesloten.

Aanmelden reünie

Ben jij in aanraking geweest met de Regenboog als bijvoorbeeld leerling of leerkracht? Via vooraanmelding kost deelname € 7,50. Dit kan overgemaakt worden op rekening NL80ABNA0514681411 ten name van C.J den Dekker. Vermeld je voornaam, achternaam en jaar waarop de Regenboog verlaten is in de beschrijving. Doet dit vóór 15 maart om 16:00 uur. Entree aan de deur kost € 10,00 als je je niet vooraf hebt aangemeld.

Volg de Facebookpagina van Reünie OBS de Regenboog, waar alle informatie te vinden is en hoe je jezelf aan kunt melden.

Lees ook