Ondernemersvereniging Ekkersrijt zoekt knelpunten in coronacrisis

Meubelplein Ekkersrijt in het donker
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

Nederland staat voor een grote opgaven om de huidige coronacrisis het hoofd te bieden, waarbij zelfs de economische toplocatie van Nederland hulp nodig heeft. Ondernemervereniging Ekkersrijt hoort graag van ondernemers op het bedrijventerrein welke problemen zij ondervinden, welke ideeën zij hebben en hoe zij samen kunnen werken in deze mogelijke tijd.

In een bericht aan de ondernemers op Ekkersrijt roept OVE (Ondernemersvereniging Ekkersrijt) op om samen de schouders onder de coronacrisis te zetten. “Er zijn een groot aantal regelingen in werking gesteld voor bedrijven, maar ook voor ZZP’ers. Wij roepen alle ondernemers op om hun problemen kenbaar te maken, maar ook vooral te kijken wat ze kunnen doen om bij anderen de pijn te verzachten. Het bestuur van de OVE wil graag weten of er interesse bestaat om eventuele vormen van samenwerking aan te bieden, zelf ideeën hebben over samenwerking of waar ze tegen aan lopen.”

Indien ondernemers op Ekkersrijt zich willen melden met problemen, ideeën en samenwerkingsvoorstellen (op de korte-, middellange- en lange termijn), dan kunnen zij zich melden via secretariaat@ekkersrijt.nl. “Alle signalen zijn welkom en worden vertrouwelijk behandeld. Ze zouden ook kunnen worden gebruikt om nieuwe initiatieven op te zetten.” De signalen worden via de gemeente ook doorgespeeld aan regionale- en provinciale organisaties die de crisis aanpakken.

Post article

Post article