Son en Breugel krijgt een bijzondere rondvaartboot: de Waterengel

Rondvaartboot De Waterengel op het droge
Foto: Stichting Goud Voor Oud
Nieuws

Stichting Goud Voor Oud, die zich al jaren inzet voor entertainment bij zorginstellingen en ouderenverenigingen, komt met rondvaartboot de Waterengel. Jouw stem bij Rabobank Clubsupport kan helpen.

Als alles meezit ligt vanaf april 2020 rondvaartboot de Waterengel in het water van het Wilhelmina- en Beatrixkanaal. De boot wordt aangepast voor mensen met een beperking, is rolstoeltoegankelijk en prikkelarm. Maar ook knus, multi-inzetbaar en kleinschalig voor elk doel.

Hoe rondvaartboot de Waterengel er eerst uit zag, hoe het er nu uit ziet en hoe het er uit komt te zien
Foto: Stichting Goud Voor Oud

Wil je helpen de boot mee op te knappen, wat fondsen, sponsoren en vrijwilligers keihard aan het doen zijn nu? Vanaf 27 september kunnen leden van de Rabobank weer gaan stemmen om hun club, doel, vereniging of stichting te steunen. En elke stem telt behoorlijk mee. Stem dan op Stichting Goud Voor Oud. Elke stem levert geld op wat nog hard nodig is voor alle aanpassingen. Alle beetjes helpen.

Zodra de boot vaart kan iedereen mee. De tochten voor mensen met een beperking worden gratis. Heb jij géén beperking, dan sponsor je met jouw familie- bedrijfs- of schooltocht de vaarten voor mensen mét een beperking.

Post article

Post article