Welkom bij de gloednieuwe winkel van Albert Heijn Son

Medewerkers van Albert Heijn Son en Breugel drukken op de knop om de verbouwde winkel te openen
Foto: Albert Heijn (aangeleverd)
Nieuws

Albert Heijn Son aan het 17 Septemberplein is na een ingrijpende verbouwing weer open. De winkel heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa’s. Grote beeldschermen door de hele winkel bieden inspiratie met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. De supermarkt biedt een stomerijservice en er is een grote Bonusstraat.

Dry misting van groente afdeling
Foto: Albert Heijn (aangeleverd)
Een medewerker van de versafdeling van Albert Heijn die groente aanvult
Foto: Albert Heijn (aangeleverd)

“Bij binnenkomst word je meteen verrast met een wereld van verse groenten en fruit”, vertelt supermarktmanager Isabelle van Geel. Er is nu ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan met een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. “Ook hebben we schepvis. Deze verschillende bevroren visproducten zoals garnalen, mosselen, inktvisringen en rivierkreeft kun je zelf naar behoefte scheppen.”

Borrelplanken

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taarten en taartjes, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

Medewerkers van de versafdeling van Albert Heijn bieden borrelhapjes aan
Foto: Albert Heijn (aangeleverd)
De borrel afdeling van Albert Heijn Son
Foto: Albert Heijn (aangeleverd)

Zelfscankassa

Albert Heijn Son en Breugel bevat een aantal technische snufjes. Alles is met respect voor het milieu verbouwd. De supermarkt heeft LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. Isabelle van Geel: “Ook bieden we meer betaalgemak. Je kunt nu boodschappen doen met zelfscan. Met de handscanner of je mobiele telefoon scan je tijdens het winkelen de producten of je scant zelf de boodschappen bij de zelfscankassa. Afrekenen bij de gewone kassa blijft natuurlijk mogelijk.”

Medewerkers van de versafdeling van Albert Heijn met vers brood
Foto: Albert Heijn (aangeleverd)
Medewerkers van Albert Heijn Son drukken op de knop om de verbouwde winkel te openen
Foto: Albert Heijn (aangeleverd)

Feestje 24 augustus

De supermarktmanager en haar team vieren de heropening graag samen met klanten. Tot en met zondag 11 augustus is het extra gezellig in de winkel. “Maar omdat de heropening midden in de grote vakantie plaatsvindt, vieren we zaterdag 24 augustus gewoon nog een keer een feestje. Dan is iedereen weer terug van vakantie. De hele dag zijn er winacties en proeverijen. Ook komt de hamster langs, staat er voor de deur een springkussen en kunnen kinderen zich laten schminken,” aldus Isabelle van Geel.

Albert Heijn aan het 17 Septemberplein 9 in Son is maandag tot en met zaterdag open van 08:00 tot 21:00 uur, zondag van 10:00 tot 20:00 uur.

Post article

Post article