Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verenigingen, laat jezelf zien op Ons Son en Breugel

Verenigingen, laat jezelf zien op Ons Son en Breugel
Foto: Ons Son en Breugel

Laat jouw vereniging zien op Ons Son en Breugel, want misschien is het volgende lid wel een lezer van hét online platform van Son en Breugel.

Son en Breugel kent een rijk verenigingsleven. Sportclubs, vrijwilligersorganisaties en andere verenigingen zorgen voor sport, ontspanning, amusement en plezier. Kampioenschappen, jubilea, vrijwilligers in het zonnetje of leuke activiteiten, dat mag de wereld best zien. Want misschien zit het volgende lid van jouw vereniging wel tussen de ruim 13.000 lezers van Ons Son en Breugel.

Ons Son en Breugel staat altijd open voor nieuwe samenwerkingen, zodat wij kunnen laten zien wat er zich allemaal afspeelt in het verenigingsleven. Wij bieden een zeepkist waar iedereen die iets te verkondigen heeft op mag staan, zolang het maar over ons dorp gaat. Ook zijn er opties voor gratis adverteren op de website onder voorwaarden. Je lift ook automatisch mee op het lokale medium met het grootste social media bereik van Son en Breugel via onze Facebookpagina, Twitteraccount en Instagram.

Hét online platform van Son en Breugel kan niet zonder jullie. Verenigingen zoals harmonie Pro Honore Et Virtute, CG Platform Son en Breugelscouting Dutmellahandbalvereniging Apollo, jongerencentrum Oase en Lazy Sonnie Afternoon gingen jullie voor, met succes. Wij denken hardop mee om jouw vereniging het beste uit de verf te laten komen. Wil je als bestuur meer weten of enthousiast geworden zijn om Son en Breugel jullie vereniging te laten zien, neem dan contact met ons op via redactie@onssonenbreugel.nl.